MC Kresha në Emisionin e Shukit

sddefault[3]
MC Kresha, reperi i famshëm Shqiptarë nga Mitrovica, ka qenë mysafir në emisionin e Mentor Shukit, prezantuesit të njohur Shqiptar nga Prishtina. Në videon e mëposhtëm mund të shihni emisionin e publikuar ...

Lojë Basketboll: Reperat për Popullin

Jeni të mirëseardhur që më 11 shkurt 2015 ta ndihmoni popullin përmes lojës së basketbolli mes reperave të Kosovës. Hyrja: 2 EUR për të rritur, 4 EUR për fëmijë Vendndodhja: Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ...

Diamanti (#INFI10) – Infinit Records

trk09-diamanti-mp3art
Kënga e 9-të dhe e parafundit e albumit “#INFI10″ nga Infinit Records. Në këtë këngë performon Ekrem Gj. dhe FuGaA. Instrumentali nga K-Master. Dëgjoni këtu!