Shqip-Hop Demo

Ma në fund edhe “Infusa Music” e lshuan demo snippetin e albumit “Shqip-Hop”. Ky album pritët me dal këtë verë. Sipas informatave t’publikume, n’albumin “Shqip-Hop” marrin pjesë Ekrem Gj., A-Link (D.A.C. & Dimond Dice), K.O., Fattos Locos, si dhe mysafirtë Da Ghost, Big Bossidy, dhe Qoppa. Poashtu informatat e fundit kallxojn qe albumi i ka prej 14 deri n’16 kong.

Pa vonesë t’mëtutjeshme, dëgjoni demo-n më poshtë…


Download

Qysh po doket, ky album ka me kallë verën masi paskan mysafir pak por material t’bollshëm. Komentoni ma poshtë…

  • Lajme
  • 154
  • 0

11 komente në këtë postim

  1. Agronbb

    Ghosti me sa e di?? Mas shumti kisha pas qef me ni qat kang,nashta edhe per qato e kisha ble albumin me t`thon drejten kshtu kto tjerat mi analizu…spo di n`demo rrall vlersohet seni kshtuqe pa dal me ble sun e vlerson pa e ngu,nejse.

    Jom shtyll n`ket kultur,flowi jem ka me t`furr,i fort o ky!

Comments are closed.